Werkwijze Verkoop Horecamakelaar1.nl
Jouw partner in de aan- en verkoop van horecapanden, met maatwerkoplossingen en persoonlijke begeleiding voor iedere ondernemer.
1. Inventarisatie
Een goede verkoop begint met een grondige inventarisatie. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij:
- Uw wensen en doelstellingen.
- Alle relevante gegevens die nodig zijn voor een opvallende en informatieve advertentie.
Wij zorgen voor:
Professionele foto’s en beschrijvingen.
- Unique Selling Points (USP’s).
- Metrages, vergunningen en zitplaatsen.
- Plattegronden en interieurinformatie.
- Analyse van huur- en overige verplichtingen.
2. Waardebepaling & Vraagprijs
Wij voeren een uitgebreide bedrijfsanalyse uit en, indien nodig, taxaties.
Dit resulteert in:
- Een goed onderbouwd verkoopadvies.
- Een realistische vraagprijs, afgestemd op de markt en uw doelstellingen.
3. Presentatie van uw Horecazaak
Een succesvolle verkoop begint met een professionele presentatie. Wij maken opvallende advertenties met hoge attentiewaarde en plaatsen deze in overleg op:
- Onze eigen website.
- Relevante horecaplatforms.
Vertrouwelijke verkoop?
Bij voorkeur bieden wij ons aanbod gedurende maximaal 8 weken exclusief aan binnen ons eigen netwerk. Daarna wordt het object, in overleg met de verkoper, gepubliceerd op diverse platforms en onze eigen websites. Dit kan met adresvermelding of, indien gewenst, anoniem zonder adres.
4. Database van Geïnteresseerde Kopers
Voordat we advertentiekosten maken, raadplegen wij onze uitgebreide database met potentiële kopers. Vaak kunnen wij snel een geschikte kandidaat vinden die aansluit bij uw horecazaak.
5. Bezichtigingen & onderhandelingen
Wij plannen bezichtigingen op momenten die voor u het beste uitkomen. Tijdens deze bezichtigingen:
- Enthousiasmeren wij kandidaten.
- Lichten we de unieke mogelijkheden en sterke punten van uw pand toe.
Wij begeleiden het volledige onderhandelingsproces namens u en zorgen voor:
- Het vastleggen van afspraken in een koopovereenkomst.
- Begeleiding bij indeplaatsstelling bij de verhuurder.
6. Formalisering & oplevering
Indien nodig helpen wij de koper bij:
- Financieringsaanvragen.
- Andere formaliteiten die de verkoop bevorderen.
Oplevering van uw Horecazaak
Na ondertekening van de koopovereenkomst en afronding van de betaling verzorgen wij de oplevering. Dit omvat:
- Een gedetailleerd opleveringsdocument.
- Foto’s van relevante zaken om alles zorgvuldig vast te leggen.